Napisz do nas

Rekrutacja na stanowisko: SPECJALISTA/TKA DS. ORGANIZACJI SZKOLEŃ

Towarzystwo Pomocy im. Św. Brata Alberta Koło Gdańskie zatrudni SPECJALISTA/TKA DS. ORGANIZACJI SZKOLEŃ do Centrum Integracji Społecznej w Gdańsku, w ramach realizowanego projektu partnerskiego „Potrzebni w Pacy” finansowanego ze środków EFS POWER

Miejsce wykonywania pracy: Gdańsk, pomorskie

Opis stanowiska pracy:

Do obowiązków zatrudnionego kandydata/tki na tym stanowisku należeć będzie:

– obsługa administracyjno – organizacyjna szkoleń, – tworzenie i koordynowanie kolejnych szkoleń/kursów, w tym szkoleń organizowanych w ramach EFS, – kontakt mailowy i telefoniczny z uczestnikami szkoleń/kursów, – prowadzenie dokumentacji szkoleniowej, – współpraca z wykładowcami, – przygotowanie materiałów szkoleniowych, – archiwizacja papierowa i elektroniczna dokumentów firmowych.

Zapewniamy: – stanowisko z możliwością stałego poszerzania wiedzy i wymiany doświadczeń w zakresie organizacji szkoleń, projektów EFS, – możliwość rozwoju, – miłą i motywującą atmosferę pracy w dynamicznie rozwijającej się firmie

Kandydat/-ka na to stanowisko powinien/powinna wykazać się:

– doświadczeniem w realizacji szkoleń, – min. 2-letnim doświadczeniem na podobnym stanowisku, – znajomością Microsoft Office, – bardzo dobrą organizacją pracy, – sumiennością, – samodzielnością, – komunikatywnością, – chęcią rozwoju.

– Umowa zlecenie, ok. 20 h/m-c w okresie od lutego 2019r. do 31.08.2020r.;
– Pracę od poniedziałku do piątku w ustalonych godzinach
– Możliwość nauki i rozwoju zawodowego

Planowany termin rozpoczęcia pracy: Luty 2019
Osoby zainteresowane prosimy o wysłanie CV i Listu motywacyjnego na adres: cis@ab.org.pl do dnia 08.02.2019.
Rozpatrywane będą tylko kompletne zgłoszenia (zawierające CV i List motywacyjny). Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.