Towarzystwo Pomocy im. Św. Brata Alberta Koło Gdańskie zatrudni SPECJALISTA/TKA DS. ORGANIZACJI SZKOLEŃ do Centrum Integracji Społecznej w Gdańsku, w ramach realizowanego projektu partnerskiego "Potrzebni w Pacy" finansowanego ze środków EFS POWER

Miejsce wykonywania pracy: Gdańsk, pomorskie

Opis stanowiska pracy:

Do obowiązków zatrudnionego kandydata/tki na tym stanowisku należeć będzie:

- obsługa administracyjno – organizacyjna szkoleń, - tworzenie i koordynowanie kolejnych szkoleń/kursów, w tym szkoleń organizowanych w ramach EFS, - kontakt mailowy i telefoniczny z uczestnikami szkoleń/kursów, - prowadzenie dokumentacji szkoleniowej, - współpraca z wykładowcami, - przygotowanie materiałów szkoleniowych, - archiwizacja papierowa i elektroniczna dokumentów firmowych.

Zapewniamy: - stanowisko z możliwością stałego poszerzania wiedzy i wymiany doświadczeń w zakresie organizacji szkoleń, projektów EFS, - możliwość rozwoju, - miłą i motywującą atmosferę pracy w dynamicznie rozwijającej się firmie

Kandydat/-ka na to stanowisko powinien/powinna wykazać się:

- doświadczeniem w realizacji szkoleń, - min. 2-letnim doświadczeniem na podobnym stanowisku, - znajomością Microsoft Office, - bardzo dobrą organizacją pracy, - sumiennością, - samodzielnością, - komunikatywnością, - chęcią rozwoju.

- Umowa zlecenie, ok. 20 h/m-c w okresie od lutego 2019r. do 31.08.2020r.;
- Pracę od poniedziałku do piątku w ustalonych godzinach
- Możliwość nauki i rozwoju zawodowego

Planowany termin rozpoczęcia pracy: Luty 2019
Osoby zainteresowane prosimy o wysłanie CV i Listu motywacyjnego na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. do dnia 08.02.2019.
Rozpatrywane będą tylko kompletne zgłoszenia (zawierające CV i List motywacyjny). Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

• cytat-02.png
  • cytat-04.png